INICI
 
     
Facebook d'EMAV Twitter d'EMAV Canal Vimeo d'EMAV Beques ERASMUS d'EMAV  
CFGS Il·luminació, captació i tractament d'imatge CFGS Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles CFGS Animacions en 3D, jocs i entorns interactius CFGS Producció d’audiovisuals i espectacles CFGS So per a audiovisuals i espectacles
 

CFGS REALITZACIÓ DE PROJECTES D'AUDIOVISUALS I ESPECTACLES

 
 

Descarrega la informació completa del cicle en format .PDF

COMPETÈNCIA GENERAL: La competència general d'aquest títol consisteix a organitzar i supervisar la preparació, realització i muntatge de projectes audiovisuals filmats, gravats, o en directe, així com regir els processos tècnics i artístics de representacions d'espectacles en viu i esdeveniments, coordinant els mitjans tècnics i humans i controlant el contingut, la forma, el projecte artístic i la qualitat establerta.

ENTORN PROFESSIONAL I DE TREBALL: En el sector de la producció i la realització de tot tipus de programes audiovisuals (cinema, vídeo, multimèdia, televisió i nous mitjans de comunicació) i en el de la producció i realització d’espectacles (arts escèniques, produccions musicals i esdeveniments).

DURADA: 2000 hores en dos cursos acadèmics, incloses 400 hores de pràctiques en centres de treball.

HORARI TORN DE MATÍ I DE TARDA: Les classes tenen lloc de dilluns a divendres, entre les 8 i les 14'30 hores (en horari de matí) i de 15 a 21'30 hores (en horari de torn de tarda). Les pràctiques en empreses (a partir de la tercera avaluació del primer curs) les desenvolupen al llarg del matí el CFGS de Realització tarda, i durant la tarda el CFGS de Realització matí.

TITULACIÓ QUE S'OBTÉ AL FINALITZAR ELS ESTUDIS: Tècnic/a Superior en Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles.